Main
 
Ακαδημία των ΠολιτώνSaturday, 2020-01-18, 11:08 AM



Welcome Guest | RSS
Main
Site menu

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΡΩΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΚΕΨΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ






ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΠΑΠΥΡΟΣ"

ΠΙΤΤΑΚΟΥ 27 ΜΥΤΙΛΗΝΗ
22510 40105
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΎΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΚΌΜΑ KAI ΑΠΟ ΤΟ INTERNET




Εγκαινιάζοντας την συνεργασία μας με την Ακαδημία Πολιτών Ωραιοκάστρoυ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ειδικά για τους νέους μαθητές - μέλη της Ακαδημίας προσφέρουμε έκπτωση 15% στα δίδακτρα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2012-2013. Την έκπτωση
 μπορείτε να αξιοποιήσετε στα προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας αποκλειστικά στο Παράρτημα ΙΣΟΝ Ωραιοκάστρου. 
Τα προγράμματα IΣΟΝ έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη φροντίδα και βασίζονται σε πρωτοποριακή μεθοδολογία, σύγχρονη βιβλιογραφία εμπλουτισμένη με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία.
Σε κάθε διδακτική ώρα χρησιμοποιούμε μια ποικιλία οπτικοακουστικών μέσων με υλικό συνδεδεμένο με τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των παιδιών της κάθε ηλικίας.
Σε όλα τα προγράμματα ΙΣΟΝ οι καθηγητές είναι έμπειροι και υποστηρίζονται από ένα τακτικό πλαίσιο επιμόρφωσης και αξιολόγησης που διασφαλίζει την ποιότητα εφαρμογής του Συστήματος ΙΣΟΝ. 
Με αληθινή φροντίδα και προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μαθητή.
Όλες οι αίθουσες του Κέντρου μας είναι εξοπλισμένες με διαδραστικό πίνακα. 

Η πείρα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία του Ομίλου σε συνδυασμό με τους έμπειρους καθηγητές και τις αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας οδηγούν τους μαθητές μας αποδεδειγμένα και επί σειρά ετών στην επιτυχία.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του Κέντρου ΙΣON


2310-699655, Θεσσαλονίκης 79, Ωραιόκαστρο Τ.Κ. 57013
Facebook: ISON Oreokastro
www.ison.edu.gr
 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..

Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Η Β & Β ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ σε συνεργασία με το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σας προσφέρουν εντελώς Δωρεάν τα Προνόμια της Κάρτας Υγείας του, τα οποία έχουν ως εξής:

1) Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, αλλά και Παιδίατρο στο Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 ευρώ/επίσκεψη.
2) Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης κατά τις εργάσιμες ημέρες μετά από τηλεφωνικό ραντεβού έναντι 49 ευρώ/επίσκεψη.
3) Έκπτωση 50% σε Διαγνωστικές Εξετάσεις, που διενεργούνται στα εξωτερικά ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. 
4) Έκπτωση 10% στα προσφερόμενα προγράμματα προληπτικού ελέγχου του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.
5) Τιμές χρέωσης σύμφωνες με το κρατικό τιμολόγιο για τις μαγνητικές τομογραφίες, τις αξονικές τομογραφίες, τα triplex καρδιάς και τα triplex αγγείων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.
6) Έκπτωση 20% στο τμήμα φυσικής αποκατάστασης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.
7) Έκπτωση 15% στις βραχείες νοσηλείες (ODC) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και ιατρικών αμοιβών.
8) Έκπτωση 10% στα ιδιωτικά πακέτα της επανορθωτικής – πλαστικής χειρουργικής εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και ιατρικών αμοιβών.
9) Έκπτωση 10% στα παθολογικά περιστατικά εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και ιατρικών αμοιβών σε περίπτωση που δεν υπάρχει ασφαλιστική εταιρεία.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν και για το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, τη μοναδική ουσιαστικά πλήρη και ολοκληρωμένη Παιδιατρική Κλινική.

Όλες οι παροχές ισχύουν με την επίδειξη της ονομαστικής Κάρτας Υγείας, που λαμβάνετε.

Εργαστήρι Πολεμικών Τεχνών Βόλου

Το Εργαστήρι Πολεμικών Τεχνών Βόλου, επαναλαμβάνει την περυσινή προσφορά προς όσους σπουδαστές της Ακαδημίας των Πολιτών Βόλου είχαν δηλώσει συμμετοχή στο σεμινάριο αυτοάμυνας το οποίο είχε αναβληθεί. Η προσφορά περιλαμβάνει 2 μήνες δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας
Είμαστε στην διάθεση της Ακαδημίας των Πολιτών για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία, τόσο εμείς όσο και ο Κέντρο Έρευνας και Διάδοσης Πολεμικών Τεχνών του οποίου είμαστε μέλος.
Συνεχίζει να ισχύει η προσφορά μας προς την Ακαδημία Πολιτών: 30% έκπτωση για τους σπουδαστές της (από 35 ευρώ, 25 ευρώ για όλο τον μήνα ανεξαρτήτως αθλήματος), χωρίς εγγραφή και οι πρώτες 15 μέρες δωρεάν (εκπτωση 50%)
Μπορείτε να δείτε και την σελίδα μας στο facebook: Εργαστήρι Πολεμικών Τεχνών Βόλου.

Βιβλιοπωλείο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 

Το βιβλιοπωλείο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ  συμμετέχει στην προσπάθεια της Ακαδημίας των Πολιτών Ηρακλείου με 20% σε .ολα τα χαρτικά και σχολικά είδη.
Καμπαξής Παντελής ,Βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο,Μελίνας Μερκούρη 38 τηλ και φαξ 2810263426 Ηράκλειο Κρήτης


ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-13 ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του Κέντρου 

2821059557, 73200, 6946560958

Kosmos Iiliaki
Director στην εταιρεία KOSMOS LANGUAGE CENTRE
Σπούδασε: anglia polytecnic university
Πόλη εργασίας: Chaniá, Greece


ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΚΑΙ Η CREATIVE OPTIONS ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

10% έκπτωση για κάθε μέλος του Ανοιχτό Λαϊκού Πανεπιστημίου της Κέρκυρας που θέλει να διδαχθεί την Αγγλική γλώσσα. Η ιστοσελίδα του Κέντρου μας είναι ακόλουθη: http://www.e-nglish.eu/ & http://www.facebook.com/pluscfu

Παραγωγή Εντύπων στο κόστος.

Νίκος Συρίγος εκ μέρους της Creative Options

☎: 26610-22726 (09:00 - 21:00)
☎: 26610-37666 (15:00 - 20:00)
☎: 6936-641-341 (Ανάγκης)
Ιακώβου Πολυλά 11, Τένις, 49100, Κέρκυρα

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Φροντιστηριακό Βιβλιοπωλείο ΣΟΥΛΗ.
Μαντζάρου 11 Κέρκυρα τηλ.26610-37741.
10% Έκπτωση σε όλα τα χαρτικά είδη εκτός από τα ξενόγλωσσα.



ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΑΕΙ-ΕΑΠ-ΑΤΕΙ
ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
Α΄ Κτίριο(κεντρικό): Έβανς 16
Β΄ Κτίριο: Παπαναστασίου 118
ΤΗΛ: 2810-223306 , 2810-223307 & 2810-360380
Site: www.theoria-praxi.gr
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης 
Θεωρία & Πράξη
παρέχουν στα μέλη σας και στις οικογένειες των σπουδαστών της Ακαδημίας των Πολιτών
έκπτωση 25%
στα δίδακτρα της χειμερινής περιόδου 2012 – 2013
Έχοντας μια 15ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης, δεσμευόμαστε (σε συνεργασία με εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό) να καλύψουμε τις ανάγκες σας με ποιοτική και αποτελεσματική βοήθεια, παρέχοντας σας επίσης: 
Ολιγομελείς ομάδες μαθητών που επιτρέπουν τη διασφάλιση της ομοιογένειας και του υψηλού επιπέδου διδασκαλίας.

Τμήματα αριστούχων.

Έγκαιρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της ύλης.

Τρίωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα (διαγωνίσματα προσαρμοσμένα στη μορφή των πανελλαδικών εξετάσεων για τη σωστή κάλυψη της ύλης, την εξοικείωση με τη διαδικασία της γραπτής δοκιμασίας και την σωστή προετοιμασία για την επίτευξη του τελικού στόχου, δηλαδή την εισαγωγή στη σχολή που ο μαθητής επιθυμεί. Τα διαγωνίσματα πραγματοποιούνται Κυριακές, 11-2 μ.μ., εκτός ωρών διδασκαλίας και ο μαθητής δεν επιβαρύνεται οικονομικά για τη συμμετοχή του).

Διαγωνίσματα προσομοίωσης Ο.Ε.Φ.Ε (πανελλαδικά διαγωνίσματα που οργανώνει η Ομοσπονδία Φροντιστών Ελλάδος εφ’ όλης της ύλης των μαθημάτων. Στο θεσμό αυτό συμμετέχουν τα φροντιστήρια Θεωρία & Πράξη ενεργά από το ξεκίνημά του).

Συνεχή ενημέρωση γονέων (τακτικές ενημερώσεις γονέων πραγματοποιούνται από τα φροντιστήρια Θεωρία & Πράξη δύο φορές στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ κάθε εβδομάδα σε καθορισμένες ώρες οι γονείς μπορούν να συζητούν με τη διεύθυνση των φροντιστηρίων και τον υπεύθυνο για κάθε μάθημα καθηγητή για την πρόοδο των παιδιών τους και για όποιο τυχόν πρόβλημα ανακύπτει. Άλλωστε, η σωστή συνεργασία γονέων – καθηγητών – μαθητών αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου).

Δωρεάν πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού (σε συνεργασία με ειδικό ψυχολόγο, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού οι μαθητές ενημερώνονται για τις σχολές των επιστημονικών πεδίων της επιλογής τους, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, το αντικείμενο σπουδών και τα μεταπτυχιακά προγράμματα κάθε σχολής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, δωρεάν test προσωπικότητας, ενδιαφερόντων και διαχείρισης χρόνου, καθώς και τεχνικές αποφόρτισης από το άγχος, αποδοτικής μελέτης και αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών).

Δωρεάν ενημερωτικές συνεδρίες για τους γονείς, που πραγματοποιούνται από τον ψυχολόγο – σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού στο χώρο των φροντιστηρίων με θεματολόγιο σχετικό με τις εξετάσεις, το άγχος των παιδιών, τη στάση και το ρόλο των γονέων στη δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας των παιδιών τους για τις εξετάσεις. 

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου γίνεται στο χώρο του φροντιστηρίου με ατομικά ραντεβού για κάθε μαθητή.

Δωρεάν σημειώσεις (τα φροντιστήρια Θεωρία & Πράξη παρέχουν στους μαθητές τους σημειώσεις για όλα τα μαθήματα σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή, με USB Memory Stick που χορηγείται από τη γραμματεία του φροντιστηρίου με την εγγραφή των μαθητών, ώστε να είναι εύκολη η χρήση και η επεξεργασία της ύλης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους).

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία (τα φροντιστήρια Θεωρία & Πράξη παρέχουν στους μαθητές τους επιπλέον ώρες διδασκαλίας στα μαθήματα που παρακολουθούν, αν κρίνεται σκόπιμο για την κάλυψη και τη σωστή εμπέδωση της διδακτέας και εξεταστέας ύλης, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση).

Προσεγμένους χώρους διδασκαλίας. 

Οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη.

Τα φροντιστήρια Θεωρία & Πράξη προσφέρουν μέσω της ιστοσελίδας www.theoria-praxi.gr τη δυνατότητα στους γονείς και στους μαθητές να ενημερώνονται για θέματα σχετικά με την παιδεία, να αντλούν πληροφορίες για όλα τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, να υπολογίζουν το Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, να μελετούν τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων προηγούμενων ετών καθώς και προτεινόμενα για Πανελλαδικές Εξετάσεις από το φροντιστήριο θέματα με ενδεικτικές απαντήσεις (προτεινόμενα θέματα για τις Πανελλαδικές δημοσιεύονται από τα φροντιστήρια Θεωρία & Πράξη και στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς).


ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΞΑΝΘΑΚΗΣ”
Θεοφάνους 3, Μασταμπάς, Ηράκλειο – Κρήτης
Τηλ: 2810313510
Email: mxanthaki@xanthakis-school.gr
Site: http://www.xanthakis-school.gr/

     Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Ξανθάκης”

Παρέχουν στα μέλη σας και στις οικογένειες των σπουδαστών της Ακαδημίας των Πολιτών έκπτωση 20% στα διαθέσιμα επίπεδα, στην Αγγλική γλώσσα, όπως διαμορφώνονται σήμερα 14/09/2012:
Junior A
Junior B
Junior A&B (σε ένα σχολικό έτος)
A class
D class
ECCE και ECPE (Proficiency)

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΞΑΝΘΑΚΗΣ”  διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στο Ηράκλειο έχουν εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει τις γνώσεις των ξένων γλωσσών σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΑΝΘΑΚΗΣ παρέχουν άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με προγράμματα που καλύπτουν όλα τα επίπεδα σπουδών. 

Διαθέτουμε άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό.
Άριστες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Εφαρμόζουμε μεθόδους διδασκαλίας βασισμένες στην έρευνα κορυφαίων γλωσσολόγων Ευρώπης & Αμερικής σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες.
Άριστα αποτελέσματα στα πτυχία – από τα υψηλότερα πανελληνίως.

Διεύθυνση Σπουδών

Μαρία Γ. Γεωργιλαδάκη – Ξανθάκη
Msc in TESOL Aston University

Μιχάλης Γ. Ξανθάκης
BA in English Language & History, University of Kent, UK

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

ΕΑΡΙΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΝΕΟ!!! 2013-2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
«  January 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Traffic

Tag Board


Copyright MyCorp © 2020
Make a free website with uCoz