Main
 
Ακαδημία των ΠολιτώνTuesday, 2023-01-31, 6:40 PMWelcome Guest | RSS
Main
Site menu

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΡΩΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΚΕΨΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝΗ Ακαδημία των Πολιτών καινοτομώντας για μια ακόμα φορά δημιούργησε μια νέα φόρμα επικοινωνίας, γνώσης, υποστήριξης και έκφρασης. 
Ο τίτλος της νέας επικοινωνιακής σελίδας ονομάζεται  "Ideogramma CivilAcademy" και είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ακαδημίας. 
Ο σκοπός της παρουσίας της είναι πολλαπλός και πολυεπίπεδος. Μέσα από αυτή μπορεί ο καθένας να εκφράσει τις προσωπικές του ανησυχίες και τους προβληματισμούς, να καταθέσει προτάσεις, να αναρτήσει ένα μικρό κείμενο για τη τέχνη, τις επιστήμες και το πολιτισμό, να προσφέρει ένα μουσικό κομμάτι, ένα τραγούδι, ένα ποίημα, μια φωτογραφία, ένα πίνακα ζωγραφικής, ένα δικό του κείμενο, να αναλάβει θα εκπονήσει μια μικρή ή μεγάλη μελέτη για ένα θέμα που τον ενδιαφέρει πολύ  και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει στη διάχυση της τέχνης, του πολιτισμού, της γνώσης και των ιδεών.
Παράλληλα μέσα από την σελίδα μας θα βολιδοσκοπούνται όλες οι ανάγκες των μελών μας για επιμόρφωση, διασκέδαση, εκδηλώσεις, εκδρομές, εκδόσεις και θα οργανώνονται ανάλογα, από το διοικητικό και ακαδημαϊκό συμβούλιο της Ακαδημίας των Πολιτών.
Για το λόγο αυτό για πρώτη φορά θεσπίζεται  "Το βραβείο Καινοτομίας"  μέσα από το οποίο θα επιβραβεύονται, θα διαχέονται και θα πραγματοποιούνται ιδέες, σκέψεις και προτάσεις που θα βοηθούν το κοινωνικό, επιμορφωτικό, εθελοντικό, φιλανθρωπικό και οργανωτικό έργο της Ακαδημίας των Πολιτών.  Οι νικητές  θα είναι τρεις και  θα ανακοινώνονται στο τέλος κάθε οργανωτικής περιόδου, λαμβάνοντας συμβολικά και πραγματικά δώρα όπως αναμνηστικές πλακέτες, βιβλία, δωρεάν εγγραφές μελών, παρουσίαση της ιδέας τους στα τμήματα της Ακαδημίας ανά την Ελλάδα και ταξίδια.
Αλλά για την ακρίβεια, η μεγάλη προσφορά δεν βρίσκεται εκεί. Μέσα από τη σελίδα αυτή, σε προκαθορισμένο χρόνο θα πραγματοποιούνται  ανοικτές  κοινωνικές συζητήσεις πολύ υψηλού επιπέδου με την εποπτεία και τη καθοδήγηση  έγκριτων επιστημόνων - που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση και αποδοχή από εσάς, όπως καταγράφονται στα φύλα αξιολόγησης που έχετε υποβάλει - και  με θέματα που έχουμε συγκεντρώσει με πολύ μεγάλη προσοχή  και θεωρούμε ότι απασχολούν σήμερα όλους μας.
Οι συζητήσεις αυτές θα καινοτομούν ως προς το περιεχόμενο και το σκοπό και θα έχουν πρόθεση να ανταλλάξουμε στέρεες και ρεαλιστικές απόψεις που μπορεί να έχουν εφαρμογή υποστήριξης και διαύγειας στη καθημερινή μας πραγματικότητα, στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και τη ψυχική και κοινωνική μας υγεία
Μέσα από την ίδια τη σελίδα, αλλά και από όλα τα άλλα μέσα που διαθέτει η Ακαδημία θα ενημερώνονται τα μέλη μας για το χρόνο πραγματοποίησης της κοινωνικής συζήτησης.
Κάθε δύο εβδομάδες θα υπάρχει αφιέρωμα σε ένα τμήμα - τόπο μέχρι να εξαντληθούν όλα τα τμήματα που διαθέτουμε σήμερα και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Κυριακή 19/05/2013,  20.00 -22.00  από το νησί της Κέρκυρας. Στη κοινωνική συζήτηση μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας που ενδιαφέρεται είτε είναι μέλος της Ακαδημίας είτε όχι, με τη φυσική προϋπόθεση να εκφράσει το συντομότερο αίτημα φιλίας ώστε να ενταχθεί στην ομάδα του Ιδεογράμματος.
Θα χαρούμε να σας έχουμε σύντομα κοντά μας για να ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα, με αυτό το μοναδικό τρόπο που έχουμε όλοι συνηθίσει να εκφραζόμαστε στα τμήματα της Ακαδημίας των Πολιτών.
ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

ΕΑΡΙΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΝΕΟ!!! 2013-2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
«  January 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Traffic

Tag Board


Copyright MyCorp © 2023
Make a free website with uCoz