Main
 
Ακαδημία των ΠολιτώνTuesday, 2023-01-31, 7:11 PMWelcome Guest | RSS
Main
Site menu

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΡΩΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΚΕΨΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Αν κάποτε το εκπαιδευτικό σύστημα ή οι συγκυρίες σάς αρνήθηκαν την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αν η διά βίου μάθηση επικαιροποιεί τις γνώσεις σας και ανανεώνει τις τεχνικές σας, αν είστε φοιτητής και επιζητείτε μια εναλλακτική βιωματική μάθηση, αν επιδιώκετε να εξειδικευθείτε επαγγελματικά με στοχοποιημένα ταχύρρυθμα σεμινάρια, αν ψάχνετε παρέα, νέες γνωριμίες και κοινωνικά δίκτυα, αν κάνετε μεταπτυχιακές σπουδές και ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με Πανεπιστημιακούς από όλη την Ελλάδα, αν οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες σας έλκουν, αν θέλετε να πορευθείτε το δρόμο προς την αυτογνωσία και την αυτο-ανάλυση, τότε η Ακαδημία των Πολιτών είναι η μόνη σου ποιοτική διέξοδος και η πιο ελπιδοφόρα εναλλακτική.. Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ σε μια από τις 20 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Η Ακαδημία των Πολιτών (Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο με ISO 9001) καταβάλλει φέτος μια τεράστια προσπάθεια επέκτασης σε όποιο μέρος της Πατρίδας μας θεωρεί πως μέσω της Παιδείας μπορούν να αντιμετωπιστούν τα δεινά και η μιζέρια, που ενέσκηψαν στον τόπο μας. Είναι πολύ σημαντικό για την κατάρτιση των τμημάτων οι εγγραφές να απευθυνθούν σε όσο μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού, αλλά να ενισχυθούν και οι παράλληλες εξειδικευμένες δράσεις (στοχοποιημένα σεμινάρια σε άμεση σχέση με τη ζήτηση της αγοράς εργασίας, δεξιότητες ανέργων, μετεκπαιδεύσεις κλπ).

Η Ακαδημία των Πολιτών, ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των πολιτών καθιερώνει έκπτωση 50% για άνεργους, άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους, τρίτεκνους και φοιτητές.

Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα πραγματοποιούνται στο Γενικό Λύκειο Άστρους «ΔΗΜ. Θ. ΣΑΚΑΛΗ». Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2012. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα Ψυχολογία και θα ακολουθήσει η Συμβουλευτική. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα.

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ, για την ετήσια συνδρομή τους.

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν είτε με τον κ. Παινέση Σωτήριο στο 6973221698,  είτε με την κ. Λυκουρέση Χρύσα στο 6978448225 συντονιστές του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Άστρους ή στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας των Πολιτών στα τηλέφωνα 2251054739, 6970069007 και 6981067776.
Εγγραφές στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
( 21/06/2012 )

Ο Δήμος Καβάλας θέλοντας να ενισχύσει το δικαίωμα όλων των δημοτών του στη μόρφωση, τη δια βίου εκπαίδευση και την κατάρτιση, στοχεύοντας έτσι στην αύξηση του μορφωτικού επιπέδου των πολιτών όπως επίσης στην προβολή της συλλογικότητας, της ισότητας και της αλληλεγγύης, προτίθεται να συνεργαστεί με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Ακαδημία των Πολιτών, πρόεδρος της οποίας είναι ο επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Ευστράτιος Παπάνης. 

Η Ακαδημία των Πολιτών καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους θα διοργανώνει ενημερωτικά – εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τομείς όπως η ιατρική, η τέχνη, ο πολιτισμός, η ψυχολογία, η ιστορία και η λογοτεχνία. 

Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται στο πλαίσιο λειτουργίας του «Λαϊκού Πανεπιστημίου». Μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες πάνω στους προαναφερόμενους τομείς. 
Στα εκπαιδευτικά - ενημερωτικά σεμινάρια θα διδάσκουν καθηγητές πανεπιστημίου και εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες. Τα σεμινάρια θα διοργανώνονται σε αίθουσα που θα παραχωρήσει ο Δήμος Καβάλας. 

Εκπρόσωποι της Ακαδημίας Πολιτών βρίσκονται ήδη στην Καβάλα για την οργάνωση της λειτουργίας του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, την παροχή πληροφοριών και τις εγγραφές όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια. 

Οι εγγραφές γίνονται στο Γραφείο Κοινωνικό Φορέων & Συλλόγων, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης, επί της οδού Κύπρου 12 και Εθνάρχου Μακαρίου γωνία, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ώρες 18.00 με 20.00. 

Αλιβέρι Εύβοιας
Ψυχολογία για το χειμερινό εξάμηνο και Συμβουλευτική/ Οικογενειακή Θεραπεία για το εαρινό.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Δροσάτου Δέσποινα (6978940733)
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥONLINE ΑΙΤΗΣΗ

ΕΑΡΙΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΝΕΟ!!! 2013-2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
«  January 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Traffic

Tag Board


Copyright MyCorp © 2023
Make a free website with uCoz